Viatja les 24 hores del dia amb l’Aerobús

Viatja els 365 dies de l’any a qualsevol hora del dia i de la nit en el servei oficial

Tens un vol molt primerenc i necessites arribar ràpidament a l’ aeroport? Cada vegada és més normal viatjar de manera low cost i això significa haver d’arribar fins a l’aeroport de nit. O potser treballes a l’ aeroport amb horaris nocturns i necessites viatjar de forma directa i en només 35 minuts a l’ Aeroport de Barcelona. Si no vols deixar-te bona part del pressupost en un taxi ni utilitzar els serveis urbans regulars que son més lents, amb l’ Aerobús tens la solució.

Durant les 24 hores del dia sense interrupció, circulen autobusos d’Aerobús connectant el centre de la ciutat de Barcelona amb les dues terminals de l’aeroport. Pots consultar tot els horaris aquí amb freqüència cada 20 minuts de 00.00 a 5.00h. El nostre servei compta amb dues línies que enllacen Barcelona amb l’ aeroport: l’ A1 ho fa amb la terminal 1, mentres que l’ A2 uneix el centre amb la terminal 2.

A més, amb la nostra renovada flota d’autobusos híbrids i elèctrics contribuim a una mobilitat sostenible i més neta a la ciutat Comtal.. També apostem per una mobilitat segura i per això contem amb mesures sanitàries específiques dins del protocol contra la COVID-19. Per a una major comoditat, els autobusos compten amb wifi gratuït i carregadors USB disponibles.

Ja ho saps, amb l’ Aerobús arribaràs sempre a temps i de forma còmoda i segura al teu vol o al centre de Barcelona des de l’ aeroport d’ El Prat. Fes-te ja amb els teus bitllets i viatja amb nosaltres. T’ estem esperant!