Mobilitat segura i sostenible

Protocol contra la COVID-19

Aerobús ofereix un viatge segur a totes les seves persones viatgeres, complint en tot moment amb les normatives i recomanacions de les autoritats sanitàries.

Mascaretes

Des del 8 de febrer, l’ús de la mascareta deixa de ser obligatori al transport públic. Recomanem utilitzar la mascareta en cas de presentar símptomes compatibles amb la grip, covid o altres malalties respiraòries.

gel

Dispensadors de gel hidroalcohòlic

Tots els vehicles disposen de dispensadors de gel hidroalcohòlic, tant per al personal com perquè les persones viatgeres l’utilitzin al pujar i baixar de l’autobús.

Prohibit menjar i beure

Durant tot el trajecte a l’Aerobús, està prohibit consumir aliments i beure. A més, es recomana evitar parlar per telèfon o amb altres passatgers per disminuir la propagació del virus mitjançant aerosols.

Neteja i desinfecció diària dels nostres autobusos

Seguim un estricte protocol de neteja que es realitza cada dia en tots els autobusos que han realitzat un servei i on s’utilitzen materials desinfectants i viricides d’alta eficàcia aprovats pel Ministeri de Sanitat.

renovacion_aire

Sistema de renovació de l’aire continu

El sistema garanteix en un 99,76% l’eliminació de virus i en un 93% la de fongs i bacteris. A més a més, el nostre personal de conducció porta desactivada la funció de recirculació de l’aire interior per reforçar, en tot moment, que l’aire que es respira a l’interior de l’autobús sigui el més renovat possible.

Pagament segur

Pots comprar els teus bitllets mitjançant la nostra web, app o a les màquines d’autovenda, minimitzant així el contacte amb tercers. En els autobusos, pots fer el pagament amb targeta o NFC i, a més, el bitllet serà digital per evitar el contacte amb el personal de conducció.

Compromís amb la qualitat del servei i del medi ambient

A l’Aerobús hem implementat un seguit d’actuacions per tal de reduir la contaminació a la Ciutat Comtal apostant per tecnologies sostenibles i netes.

A més a més, volem mostrar un clar compromís per la Qualitat del Servei buscant la millora contínua.

9001_Gestion de la Calidad

UNE-EN ISO 9001: Gestió de la Qualitat

Està promoguda per l’Organització Internacional per a l’Estandardització (ISO) i actualment s’accepta com el marc de qualitat més sòlid del món, utilitzat per gairebé cent mil organitzacions.

Sota els requisits de la norma UNE-EN ISO 9001, l’Aerobús orienta les seves accions per incrementar la satisfacció del client; per motivar i formar permanentment a les persones que formen part de la nostra organització; i en general, perquè la millora contínua de l’eficàcia del servei sigui un objectiu permanent.

14001_Gestion Ambiental

UNE-EN ISO 14001: Gestió Ambiental

Està promoguda per l’Organització Internacional per l’Estandardització (ISO) i especifica els requisits per la implantació d’un Sistema de Gestió Ambiental recolzant la protecció del medi ambient i la prevenció de la contaminació en equilibri amb les necessitats socioeconòmiques de l’organització.

L’Aerobús treballa per oferir als seus clients l’alternativa de serveis cada dia més respectuosos amb l’entorn i fomentar activitats de reciclatge, reutilització i reducció de residus; així com l’optimització del consum de recursos.