Tarifes

El teu viatge amb l’Aerobús al millor preu

Estalvia en els teus viatges amb l’Aerobús gràcies a les tarifes reduïdes i els bitllets combinats amb altres mitjans de transport.

Bitllets del servei

billete_sencillo

Senzill

6,75 €

1 persona + el seu equipatge

billete_anada_tornada

Anada i tornada

11,65 €

1 persona + el seu equipatge. La vuelta es válida hasta 15 días después de utilizar el billete de ida

Senzill

5,90 €

1 persona + el seu equipatge

Anada i tornada

10,20 €

1 persona + el seu equipatge. La vuelta es válida hasta 15 días después de utilizar el billete de ida

Billete nocturno

4 €

1 persona + el seu equipatge. Uso del billete en la franja de 1:00 a 4:00 am

Els bitllets tenen una validesa de 90 dies des de la compra. En els bitllets d'anada i tornada, la vigència de l'bitllet de tornada és de 90 dies a partir de la data del viatge d'anada.
Els nens de menys de 4 anys viatgen gratis.

*Descomptes per a famílies monoparentals i nombroses al bitllet senzillo només al personal de conducció i parada.

Bitllets combinats

sencillo_metro_bus

Senzill Metro/Bus + Aerobús

7,90 €

Ofereix un bitllet senzill a l'Aerobús i una validació a la xarxa TMB durant l'etapa anterior o posterior. Excepte a les estacions Aeroport T1 i Aeroport T2.

combinado_48h

Hola Barcelona 48h + Aerobús

25,05 €

Ofereix l'abonament Hola Barcelona Travel Card 2days/48h (que inclou transport públic* il·limitat durant 48 hores des de la primera validació), juntament amb el bitllet d'anada i tornada a Aerobús.

combinado_72h

Hola Barcelona 72h + Aerobús

31,35 €

Ofereix l'abonament Hola Barcelona Travel Card 3days/72h (que inclou transport públic* il·limitat durant 72 hores des de la primera validació), juntament amb el bitllet d'anada i tornada a Aerobús.

combinado_96h

Hola Barcelona 96h + Aerobús

37,45 €

Ofereix l'abonament Hola Barcelona Travel Card 4days/96h (que inclou transport públic* il·limitat durant 96 hores des de la primera validació), juntament amb el bitllet d'anada i tornada a Aerobús.

combinado_120h

Hola Barcelona 120h + Aerobús

43,55 €

Ofereix l'abonament Hola Barcelona Travel Card 5days/120h (que inclou transport públic* il·limitat durant 120 hores des de la primera validació), juntament amb el bitllet d'anada i tornada a Aerobús.

Els bitllets tenen una validesa de 90 dies des de la compra. Els nens de menys de 4 anys viatgen gratis.
*Aquest abonament és un títol unipersonal que et permet utilitzar tantes vegades com vulguis el metro, l'autobús (TMB), el ferrocarril (FGC, zona 1), el funicular de Montjuïc, el tramvia (Tram) i els trens de rodalies (Rodalies) de Catalunya, zona 1).

Com bescanviar el teu Hola Barcelona Travel Card o bitllet senzill metro/bus:per utilizar l’ Hola Barcelona Travel Card, al teu bitllet trobaràs un voucher que pots bescanviar a qualsevol estació de Metro de Barcelona (excepte a les estacions de l’ Aeroport T1 i T2). Has de dirigir-te a una de les màquines expenedores de títols, seleccionar el botó “voucher” i, a continuació, introduir el codi de 13 dígits per a obtenir la teva targeta.

Bono

Bono 10/180

50 €

1 persona + el seu equipatge. 10 trayectos válidos durante 180 días después del primer uso