Plans “dogfriendly” a Barcelona

Barcelona és una destinació perfecta per a unes vacances exprés o una escapada de cap de setmana amb amics o amb tota la família, i per descomptat, acompanyat del teu millor amic pelut, el teu gos.

Cada cop més, la ciutat comtal s’està adaptant a la tendència de “petfriendly”, perquè humans i gossos puguem compartir espais sense problema.

És important que sàpigues que a la ciutat de Barcelona hi ha una normativa que cal complir si no vols que et multin. El gos sempre ha d’anar amb corretja, degudament identificada, tenir bossetes per recollir els excrements i l’aigua per al pipí. I si vols viatjar amb transport públic, al metro haurà de viatjar amb morrió i hauràs d’informar-te de quines hores són les permeses i al bus hauràs de portar transportí. Si viatjaràs a Aerobús, pots veure a l’entrada del bloc totes les preguntes freqüents. A Aerobús et diem un munt de llocs i plans que pots fer amb el teu gos sense la necessitat que ho deixis a casa.

On anar a dinar amb el teu gos?

Barcelona és plena de bars i restaurants amb terrassa, així que a qualsevol que tingui terrassa podràs estar menjant amb ell. També, hi ha molts restaurants que accepten que siguin dins, com per exemple: Fabrica Moritz, The Green Spot, Teresa Carles, La Desayuneria…

On anar de compres amb el teu gos?

Afortunadament, cada dia són més les botigues que admeten. Així que us deixarem alguns suggeriments imprescindibles que has d’incloure en planificar les teves rutes per Barcelona. Als centres comercials com Glòries, L’Illa Diagonal, Diagonal Mar, ia les botigues del centre de la ciutat a totes les botigues de la cadena Inditex (Zara, PullandBear, Bershka, Stradivarius…) també a H&M, Mango, Parfois , etc.

Important! Les botigues que no admetin gossos ho han d’indicar amb un cartell visible a l’entrada. I per descomptat, mai deixis sol a gos fora al carrer mentre estàs comprant.

 

On em puc divertir amb el meu gos?

Pots portar el teu gos a qualsevol platja de Barcelona a temporada baixa, del 26 de setembre al 6 de maig. Si fos d’aquestes dates, podràs anar a la platja de Llevant.

També tens molts parcs com el Parc de la Ciudatella, el Parc Joan Miró, el Parc de Guinardó, entre molts.

 

Ja veus que no hi ha excusa per treure el teu gos a gaudir amb tu. Si agafes l’Aerobús, recorda’t que el teu gos viatja de franc però que ha de viatjar amb el seu transportí. El servei funciona les 24 hores els 365 dies de l’any. Pots comprar el teu bitllet en línia aquí.