Idees per a una taula de Nadal amb molt de gust!

S’acosta el Nadal i per molt d’esperit nadalenc que tinguem, parar taula pot ser tot un repte. Si aquestes festes vols sorprendre els teus convidats, et proposem algunes idees per a decorar la teva taula de Nadal.

Des d’Aerobús et fem tres propostes perquè amb pocs detalls aconsegueixis grans resultats i tenir una taula de Nadal de revista.

Un estil clàssic, elegant i sofisticat

Decoració taula Nadal blanca i daurada

Blanco i daurat

Unes estovalles llargues en tonalitat neutra combinada amb una altra una mica més curta de tonalitat blanca i adorns amb predomini dels tons daurats. Decora-la amb un centre de taula amb espelmes blanques, boles, veles a banda i banda, tovalloneres per a l’ocasió i vaixella amb un subtil to daurat. Vigila no abusar del color daurat. Pots donar-li també un toc xic amb aire romàntic combinant amb algun adorn o element en or rosa.

 

Un estil informal, rústic i natural

Decoració de taula de Nadal rústica

Vermell i verd

Et presentem una proposta amb elements naturals. Camins de taula de lli rústic de tons clars com a beix o crema, amb estovalles enfrontades, adorns amb motius naturals, per exemple, un centre de taula amb pinyes naturals, flors de pasqua i ramillets, boles vermelloses amb plats de presentació de fusta. Combina-ho amb una vaixella de ceràmica rústica, cristalleria llisa i coberteria rogenca.

 

Un estil informal i colorit

Decoració taula nadal per als més petits

Colors vius i adorns divertits

Estovalles amb motius nadalencs a joc amb els plats i gots. La decoració que destaca són adorns de rens, arbres de nadal, Pare Noel i elements amb llums i so. Una idea destinada als més petits de casa. Segur que alguna manualitat feta per ells serà la protagonista d’aquest taula. T’aconsellem utilitzar elements de fusta o plàstic.

 

En qualsevol cas, sigui com sigui el teu estil, segur que la teva taula no deixa a ningú indiferent i triomfaràs aquest Nadal. No oblidis que l’envoltaran els teus éssers més estimats, per això vesteix-la de festa. L’ocasió ho mereix!

Recorda que l’Aerobús funciona les 24h, tots els dies de l’any. Compra el teu bitllet i arribaràs en tan sols 35 minuts.