Esquiar prop de Barcelona és possible

Grup d'amics esquiant

Barcelona és coneguda per les seves magnífiques platges, però també per les seves impressionants muntanyes. Si tens ganes d’esquiar, no et quedis amb les ganes!

Continua llegint i descobreix on esquiar prop de Barcelona.

Excursió amb raquetes de neu

La Molina

La Molina, l’estació d’esquí més antiga de la península, està a tan sols dues hores de la ciutat de Barcelona, concretament a la Sardenya. Es tracta d’una estació amb una àmplia activitat social i oferta de snow i esquí. Trobaràs un parc de neu amb el superpipe més gran dels Pirineus i altres activitats com les raquetes de neu, segways a la neu i fins i tot passejos amb husky.

 

La Masella

L’ estació de La Masella es troba a la vall de la Molina. De fet, amb el mateix forfet, pots gaudir de de les pistes de La Molina. Des de fa pocs anys, s’ha fet popular pel seu esquí nocturn.

Esquí nocturn

Port del Comte

Port del Comte és l’estació més propera a Barcelona situada a Solsona. el seu paisatge és espectacular, ja que es troba envoltada per un magnífic bosc de pins negres. Es tracta d’una estació molt bona per debutants i pels més petits, ja que no sol estar plena d’esquiadors.

 

Vall de Núria

La Vall de Núria és la estació familiar per excelència i ideal per principiants. Per accedir a ella, et recomanem que gaudeixis de l’espectacular paisatge ascendint amb el tren cremallera.

 

Vallter 2000

Vallter 2000 és la perfecta combinació entre l’oci familiar i els esports de neu.. Per als no esquiadors disposa d’un parc lúdic on es pot fer descens en trineu i compta amb el Mini Club l’Esquirol pels petits de la casa.

Nens gaudint de la neu

 

Si estàs a Barcelona i vols escapar-te a esquiar no tens excusa, perquè qualsevol de les cinc estacions t’ofereixen una bona oferta de pistes per a tots els nivells.

Recorda que l’Aerobús connecta ràpidament l’Aeroport d’El Prat amb el centre de Barcelona, les 24h del dia, tots els dies de l’any. Compra el teu bitllet i planifica la teva escapada a la neu.