Destinacions per passar Cap d’Any

La nit més esperada de l’any, la nit vella, amb tradicions diferents per celebrar-ho. Depenent del país que visquis se celebrarà d’una manera o altra, a l’entrada del blog de Tradicions de cap d’any al món podràs conèixer més sobre aquest tema. Però avui parlem de destins originals per passar-hi cap d’any.

Celebrar cap d’any a la nostra ciutat està molt bé, però viatjar i viure’l en una altra us ajudarà a començar amb bon peu.

A Aerobús, et volem recomanar 5 destinacions perquè celebris l’últim dia de l’any de manera diferent:

Madrid

Pels espanyols no serà el destí més original, però sí un clàssic. Tots hem seguit algun any les campanades per la TV des de la Porta del Sol, menjant al so de les campanades els 12 raïms. Així que, si vols passar nit de cap d’any a la capital, abriga’t i vés-te’n a la Porta del Sol amb els teus raïms i els teus desitjos per al proper any.

Berlín

Si us ve de gust un pla més hípster, us recomanem passar cap d’any a la capital d’Alemanya. La ciutat de Berlín ofereix moltes opcions per a tot tipus de gustos, és un gran destí si el teu és la música electrònica. La celebració més típica és anar al carrer entre la Porta de Brandenburg fins a la Columna de la Victòria. Dos quilòmetres de música en viu, jocs pirotècnics, set de DJ´s i un gran espectacle de llum i làser amanits amb menjar i beguda. Els berlinesos tiren petards i s’espera amb ànsies el compte regressiu.

París

Si, per contra, et ve de gust un pla més tranquil i romàntic, sens dubte, París és la ciutat indicada per passar-hi la nit de cap d’any. Passejar pel barri de Montmartre, contemplar la torre Eiffel, o menjar creps per celebrar la nit de Cap d’Any el converteixen en un viatge de somni. I si vols posar-li un punt més romàntic i sorprendre la teva parella, pots anar en passeig amb vaixell pel Sena i deixar que els llums i els jocs pirotècnics facin la seva màgia.

Londres

Una altra opció és viure les campanades al Big Ben a Londres, celebrar-ho a pubs i veure els jocs pirotècnics mentre es canta la cançó tradicional d’Auld Lang Syne i llença els party poppers (tubs dels quals surt confeti). Viu la nit de cap d’any com un autèntic anglès.

Tenerife

I, finalment, us proposem passar un cap d’any del tot atípic, passar-ho en màniga curta i amb el banyador, sota el sol ia la platja de Tenerife. Sigues el més original dels teus amics i menja el raïm en alguna platja paradisíaca o des d’algun mirador del Teide. També, pots fer la tradició de donar-te un bany al mar com a símbol de renovació i puresa el dia 1 de gener. Segur que et dóna bona sort per al proper 2023.

 

Com veus, pots passar la nit de cap d’any en diferents escenaris, entre diferents cultures, però vagis on vagis, i si al final ho passes a casa, l’important és que ho gaudeixis amb els teus familiars i amics. Et desitgem feliç any nou i pròsper any nou!

A Aerobús et portem de l’aeroport al centre de Barcelona els 365 dies de l’any i el servei funciona les 24 hores. No ho pensis més i comença el teu viatge comprant el teu bitllet en línia aquí.