Consells per viatjar amb la teva mascota a l’avió

Consells per viatjar amb la teva mascota amb avió

Per a molts, les nostres mascotes són un membre més de la nostra família. Tant és així, que cada cop som més els que viatgem amb els nostres inseparables amics per terra, mar i aire.

Abans de res, planifica el teu viatge amb antelació i així no tindràs sorpreses d’última hora i convertiràs el teu viatge en una experiència inoblidable. Si estàs organitzant el teu proper viatge amb el teu fidel amic, segueix llegint i descobreix una sèrie de consells.

 

1. Cada aerolínea té la seva normativa

Assegura’t que la aerolínea permet volar amb mascotes. No totes admeten animals i cadascuna estableixen les seves pròpies restriccions. Com a normal general, els gossos i gats de menys de 8 kg poden viatjar en cabina; la resta, ho faran a la bodega de l’avió; excepte, els animals de servei i/o assistència que viatgen sempre a la cabina juntament amb el seu propietari de forma gratuïta.

 

2. Documentació necessària

Cap mascota pot accedir a un avió si no està degudament identificada amb el xipi ha de tenir tota la documentació exigida per part de l’aerolínia vigent.

D’una banda, és obligatori el passaportde la teva mascota per viatjar a qualsevol destinació. Aquest document és expedit pel teu veterinari. D’altra banda, la cartilla sanitària ha d’estar actualitzada amb el calendari de vacunació i la desparasitació. A més, algunes companyies poden exigir un certificat de salut de no més de 10 dies expedit pel veterinari.

 

3. Evita alimentar-lo abans del vol

No convé que la teva mascota es doni un atracó de menjar abans de volar, però sí que assegura’t que està ben hidratat. A més, convé que hagueu fet les vostres necessitats abans d’embarcar, d’aquesta manera, viatjareu tranquil i relaxat.

Maleta gos

4. Prepara la maleta!

Sí, has llegit bé. La teva mascota necessita la pròpia maleta amb els seus imprescindibles. A més de la documentació necessària i obligatòria, recorda’t de les coses que necessitaràs: abeurador, menjadora, raspall, joguines i medicines.

 

5. Tria una bona destinació

Cada cop més hi ha més llocs petfriendlyi moltes ciutats o països ens ho posen molt fàcil, ja que estan acostumats a admetre’ls a tot tipus de locals. Aquest tipus d’allotjaments us faran el viatge còmode per a tu i per al vostre animal de companyia.

 

Alguna vegada has viatjat amb la teva mascota amb avió?

A Aerobús la teva mascota és benvinguda. Recorda que ha de viatjar degudament al transportí per no incomodar a la resta de passatgers. A més, no té cap cost addicional. Els animals d’assistència poden viatjar al costat del propietari.

En tan sols 35 minuts us portem a l’aeroport El Prat des del centre les 24h del dia. Consulta els nostres horarisaquí i comprael teu bitllet.