Com viatjar a l’ Aerobús

Vista àrea de Barcelona des dels bunkers del Carmel

Quan viatgem volem que el trajecte sigui això de menys perque el realment important començaquan arribem al destí.És igual si és un viatge de negocis o unesvacance s, si necessites arribar a l’aeroport de Barcelona , Aerobús és el teu transport.

En només mitja hora Aerobús connecta les duess terminals de l’ Aeroport El Prat amb les parades en els punts més significatius de la ciutat. Funciona els 365 dies de l’ anysense excepció i té tant serveiss diürns com nocturns, les 24 hores del dia.

Tarifes per a totes les necessitats

Sigui quina sigui la raó del teu viatge, l’ Aerobús s’adapta a les teves circunstàncies. La tarifa senzilla d’anada està disponible en totes les plataformes per 5,90€ i per 10,20€ la tarifa d’anada i tornadaamb una validesa de 90 dies. Si vas a uns dies a Barcelona disposem de bitllets combinatsamb la TMB amb Hola Barcelona Travel Card, amb les que gaudiràs viatges il·limitats a la xarxa de transport públic de la Ciutat Comtal a més del teu viatge a l’ Aerobús.

Els nens menors de 4 anys viatgen gratis fins els 12 tenen descomptes Pots consultar més informació sobre el tipus de bitllet a les nostres preguntes freqüents.

Com comprar el teu bitllet

Paraevitar quebraderos de cabeza puedescomprar tu billetecon antelación comprant online a través de nostra web o a la app de forma molt senzilla:

  1. Entra a la nostra pàgina web o a la nostra app.
  2. Sel·lecciona el botó “Comprar Bitllets”.
  3. Indica el nom i eltipus de bitllet.
  4. En cas de que no tinguis una compte registrat, introdueixel teu email per rebre el bitllet.
  5. Accepta les condicions de compra i la política de privacitat.
  6. Sel·lecciona el mètodo de pagament(VISA/MASTERCARD/MAESTRO o PayPal).
  7. Rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la comprai el bitllet.
  8. Ja està! Ja tens el teu bitllet per viatjar a l’ Aerobús.
  9. Per viatjar no és necessari imprimir el teu bitllet. Pots descarregar-lo al teu mòbili validar el codi QR al personal de conducció.

Sabem que a vegades sorgeixen viatges imprevistos i que no sempre pots comprar el bitllet amb antelació. Per això també tenss la possibilidtat de comprar els bitllets de manera presencialal mateix moment de pujar a l’ autobúsal conductor, al personal d’ assistència a la persona viatgera oa les màquine s autovenda situades a les terminals (T1 i T2) i a la Plaça Catalunya.

Ara que ja sapstot el necessari per viatjar des del centre de Barcelona a l’ Aeroport El Prat no tens excuses per quedar-te acasa.Mai és tard per un nou viatge!