Com arribar a l’Aeroport de Barcelona

Preparant les teves pròximes vacances? Has d’agafar un vol en l’aeroport de Barcelona i no saps com arribar a la terminal? No et preocupis si portes moltes maletes, si viatges de matinada o si vas a la T1 o a la T2. Amb l’Aerobúsarribaràs a temps al teu vol en tan sols 35 minuts des del centre de Barcelona.

Troba la teva parada

Tant si has d’anar a l’Aeroport Terminal 1 com a la Terminal 2, l’Aerobús és la millor opció. Disposem de dues línies. La línia A1 té la seva destinació en l’Aeroport El Prat T1 i la seva freqüència és cada 5 minuts. La línia A2 té la seva destinació en l’Aeroport El Prat T2 B i la seva freqüència és cada 10 minuts. A partir del 24 de maig, també realitzem parada en la T2 C!

Totes dues línies, comparteixen les mateixes parades al centre de la ciutat: Plaça Catalunya, Sepúlveda i Plaça d’Espanya; encara que cadascuna d’elles et portaran a la terminal on surti el teu vol: Terminal 1 o Terminal 2.

Plaça Catalunya: l’inici del trajecte comença al mateix centre de Barcelona a la Plaça Catalunya. Trobaràs la nostra parada just davant d’El Corte Inglés, a l’inici d’una dels carrers comercials més importants de Barcelona: el Passeig de Gràcia. A peu de parada de la Plaça Catalunya trobaràs el nostre personal d’atenció al client que t’ajudaran en tot el que necessitis. També, disposem de màquines d’autovenda que et permetran comprar el bitllet amb antelació en efectiu o targeta de crèdit.

Sepúlveda: la segona parada del recorregut es troba al carrer Sepúlveda, entre els carrers Comte Borrell i Comte Urgell. Ves en compte! A la mateixa marquesina realitzen parada totes dues línies.

Plaça España: en un dels punts emblemàtics de la ciutat de Barcelona, la plaça Espanya, es troba la parada d’Aerobús. És l’última parada abans d’arribar a la teva destinació. Recorda que també realitzen parada totes dues línies, per la qual cosa has d’estar molt atent per prendre l’autobús corresponent que et porti a l’aeroport.

 

Passagera gaudint del viatge en autobús

Oblida’t de les presses i de l’estrès, en l’Aerobús viatjaràs d’una manera ràpida, còmoda i segura. Gaudeix del viatge fins i tot abans de començar. I si ho desitges, també pots comprar els teus bitllets en línia per a tenir-los ja a mà i poder viatjar amb més tranquil·litat.