Celebra el Dia Mundial dels Boscos a Barcelona

Dia Internacional dels Boscos

El 21 de març no sols marca l’inici de la primavera, sinó també es celebra arreu del món el Dia Internacional dels Boscos.

Aquest esdeveniment ha estat ideat per l’Organització de les Nacions Unides (2012) per a posar en relleu la importància de les àrees forestals del planeta. Els boscos tenen un important impacte real sobre el canvi climàtic, millorant la qualitat de l’aire que respirem, de l’aigua que bevem i dels aliments que mengem.

En aquest post, et mostrarem alguns dels boscos de la Ciutat Comtal. A Barcelona, també existeixen llocs perfectes per a gaudir de la més bella naturalesa.

Boscos prop de Barcelona

5 Boscos de Barcelona que no et pots perdre

Montjuïc

La muntanya de Montjuïc es troba a la mateixa ciutat de Barcelona. Un lloc ideal per a desconnectar del soroll de la ciutat i on gaudir d’unesvistes panoràmiques de Barcelona.

Collserola

Molt prop de Barcelona, al costat del Tibidaboes troba Collserola. Un espai verd ideal per a anar amb bici o caminar i perdre’t per les nombroses rutes que amaga la muntanya. Vigila amb els senglars, perquè Collserola està ple d’aquests animals i te’ls pots trobar en qualsevol racó.

Montseny

A una hora de Barcelona descobriràs el Montseny. Sens dubte, un lloc especial per a realitzar una excursió d’un dia i descobrir paisatges sorprenents. En el seu interior trobem des del típic bosc mediterrani amb alzines i arbustos, fins al bosc de pi negre o els avets.

La Serralada de Marina

Molt prop de Barcelona, en el municipi de Badalona, trobem aquest meravellós parc natural de la Serralada de Marina. Té una ruta circular d’uns 20 quilòmetres, ideal per a gaudir de pins amb vistes a la mar.

FAjos a la Fageda d'en jordà

La Fageda d’en Jordà

La Fageda d’a Jordà és un dels llocs amb més encant de Catalunya. Es troba a dues hores de la ciutat de Barcelona, però el seu paisatge val la pena. Predomina un espai de fajos amb una ruta circular apta per a tota la família.

 

A l’Aerobús estem compromesos amb millorar la qualitat ambiental de les ciutats. Disposem d’una flota de 27 vehicles híbrids i 6 elèctrics. Sabies que per cada autobús híbrid hem plantat un arbre al Bosc de Scania?

Prepara la motxilla i tria el que més t’agradi per a fer una excursió d’un dia o fins i tot per a passar un cap de setmana i connectar amb la naturalesa. Recorda que Aerobús connecta Barcelona amb les dues terminals de l’Aeroport del Prat. Reforça el teu compromís amb la sostenibilitati el medi ambient cada vegada que viatges a bord de l’Aerobús!