Recorregut Aerobús

Ets de Barcelona i saps que hi ha un bus que porta directe a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, però no saps quines parades té? Arribes a visitar Barcelona i vols un servei còmode i que et porti ràpidament al centre? Estàs planejant la teva propera escapada i no saps quin transport triar per anar a l’aeroport?

No et preocupis, amb Aerobúsviatges ràpid, còmode i segur.

 

Aerobús té dues línies de bus. La línia A1 que va del centre a la terminal 1 i viceversa. I la línia A2 que va del centre a la terminal 2 i viceversa. Són dues diferents línies, però les parades que fan al centre de la ciutat són les mateixes. Agafar A1 o A2 dependrà de quin terminal surti la teva companyia de vol. Si no ho saps o a la teva targeta d’embarcament no ho posa, pots consultar la informació dels vols a la pàgina weboficial d’Aena.

 

  • De Barcelona a l’Aeroport

Si vols viatjar del centre de Barcelona a l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat ho pots fer en 3 parades diferents. A totes elles tens la possibilitat d’agafar la línia A1 o la línia A2.

La primera parada, on s’inicia el trajecte, és la parada de Plaça Catalunya. La segona és la parada Sepúlveda – Comte Urgell. I la última és la parada Plaça d’Espanya. Un cop surts de la ciutat, la línia A1 arriba a la T1 a la planta Sortides. I la línia A2 arriba a la T2B.

Totes les parades se situen a punts cèntrics i emblemàtics de la ciutat. Un cop sàpigues quina parada de bus et convé més, tan sols has de calcular el marge de temps per arribar al teu temps al teu vol.

El trajecte des de Plaça Catalunya a T1 i T2 és de 35 minuts aproximadament.

 

  • De l’Aeroport a Barcelona

Si arribes a l’aeroport i vols anar al centre de la ciutat, pots agafar el servei d’Aerobús tant al terminal 1 com al terminal 2. Com hem dit abans, dependrà en quin terminal aterra la companyia de vol. A la T1la parada de bus es troba a la Planta 0, arribades. A la T2la parada de bus se situa a la T2B. Les parades del centre direcció Barcelona també són les mateixes parades les dues línies A1 i A2.

Un cop has sortit de l’aeroport direcció centre ciutat, el bus realitzarà 4 parades. La primera parada al centre és Plaça Espanya. Després fa una parada a Gran Via-Comte Borrell, després per a Plaça Universitati finalment arriba a Plaça Catalunya.

El trajecte de l´aeroport al centre és de35 minuts aproximadament.

 

La freqüència dels busos varia depenent de la franja horària i de la línia, però durant el dia surt entre 5 i 10 minuts. Pots consultar els horarisper saber quin et va millor i també totes les tarifesper saber quin s’ajusta més a les vostres necessitats.

Ara que ja tens tota la informació necessària sobre el recorregut i parades del servei d’Aerobús ja pots comprar ja el teu biltlet online i comença la propera aventura.