Racons romàntics de Barcelona

Celebrar Sant Valentí a Barcelona

Vens a Barcelona d’escapada romàntica? Vols trobar un lloc on sorprendre la teva parella aquest Sant Valentí?

Barcelona ofereix moltes opcions: passejar pels carrers del barri gòtic, per les seves platges una tarda d’hivern o visitar llocs molt especials.

Tant si vens a Barcelona com si ets de la ciutat Comtal, en aquest post t’oferim un recorregut per alguns dels llocs més romàntics i menys coneguts de la ciutat. Ens acompanyes?

 

Passeig en barca al Parc de la Ciutadella

Parc de la Ciutadella

En el districte de Ciutat Vella es troba l’immens parc (18 hectàrees) que amaga llocs com el Zoo de Barcelona, el Parlament de Catalunya, una monumental font, un petit llac, l’ Umbracle i àmplies zones de gespa.

Que millor pla en Sant Valentí que fer un passeig amb barca o fer-te un autèntic reportatge fotogràfic pels voltants del parc.

 

Mural del petó

Al centre de la ciutat, a la plaça d’Isidre Nonell al costat de la Catedral de Barcelona,Joan Fontcuberta ha plasmat el fotomural “El món neix en cada besada”.

Després d’una crida per Instagram i altres xarxes socials, va plasmar sobre ceràmica més de 4.000 fotos cedides pels ciutadans representant el seu moment de llibertat.

Besem-nos!

 

Parc de Cervantes

Parc de Cervantes

Al barri de Pedralbes, al costat de la zona universitària, descobriràs un ampli espai verd ple de rosers: el Parc de Cervantes.

Gaudeix d’un passeig sota la gran pèrgola pels més de 10.000 rosers de diverses espècies. Cada primavera, el parc de Cervantes celebra el concurs de Roses Noves de Barcelona.

 

El Bosc de les fades

Molt a prop de Les Rambles, trobaràs la impressionant cafeteria “El Bosc de les Fades” (Passatge de la Banca, 5). Un autèntic lloc ple de màgia i fantasia amb la recreació d’un bosc amb arbres, gnoms i criatures mitològiques. Quin lloc més romàntic per a prendre un copa!

 

Carrers amb noms romàntics

L’amor és al carrer! Barcelona amaga carrers amb noms molt romàntics molt fotografiats un 14 de febrer.

Celebra el teu amor passejant pel Carrer del Enamorats, el Carrer de L’amor o el Carrer dels Petons. Entre les seves diferents versions, s’explica que aquest carrer va ser triat en el segle XVIII pels condemnats a mort per a acomiadar-se dels seus familiars.

Viatjar a Barcelona en Sant Valentí

Ja saps com sorprendre a la teva parella? Si vens a Barcelona per a celebrar Sant Valentí, compra el teu bitllet d’Aerobús i descobreix aquests magnífics racons romàntics de Barcelona. Torna’t a enamorar!