Plans nadalencs prop de Barcelona

Busques plans per fer en família durant aquest pont a prop de Barcelona? Prepara llapis i paper i activa l’esperit nadalenc.

Des del Blog d’Aerobús us expliquem algunes activitats, fires i pobles que no us podeu perdre molt a prop de Barcelona.

Fira de l'Avet a Espilneves

Fira de l’Avet

A prop de Barcelona, descobreix el petit poble de muntanya Espinelves que celebra la seva famosa Fira de l’Avet.

Tot el poble s’omple de paradetes d’artesans, menjar, decoracions nadalenques i, per descomptat, els avets. També, es realitzen altres activitats com taller de màgia, decoració de galetes, exposició de caganers o espectacles de nadales.

Lloc: Espinelves

Data: del 3 al 11 de desembre

Més informació: http://www.espinelves.cat/promocio-variable/fira-de-lavet-2022-2/

 

Tiós de Mura

El poble de Mura, per a aquestes dates és envaït per una gran quantitat de tiós de tot tipus, grans, petits o disfressats de diferents temàtiques.

El tió és una tradició catalana que consisteix a donar cops a un tronc perquè “cagui” regals. És una tradició molt viscuda pels més petits de casa que durant els dies previs alimenten els seus tiós amb pell de mandarina perquè hi cagui molts regals.

Des de principi de desembre fins al gener, a Mura s’hi amaguen més de seixanta d’aquests troncs per tots els racons del poble. A més, s’hi organitzen diferents activitats i tallers familiars.

Lloc: Mura

Data: del 3 de desembre al 6 de gener de 2023

Més informació: https://www.mura.cat/turisme/festes-i-fires/festa-del-tio.html

Lumagica en Catalunya en Miniatura

Lumagica en Catalunya en Miniatura

Submergeix-te en un parc de llums i viatja pel món a través dels cinc sentits. Al parc temàtic de Catalunya a Miniatura descobriràs els diferents continents, cultures i animals representat per figures lluminoses. Posa a prova els teus cinc sentits amb els sabors del món, les olors, els sons, veient les figures il·luminades i tocant els animals de llum.

Lloc: Torrelles de Llobregat

Data: del 18 de novembre al 8 de gener de 2023.

Més informació: https://lumagica.es/

 

Fira de Nadal Port Vell

El port de Barcelona acull un any més la fira de Nadal. Gaudiu d’espectacles de llum i música, un pessebre sobre l’aigua i una gran sínia de 65 metres d’alçada.

També trobaràs paradetes de menjar, artesania i tallers infantils. A més, aquest any, com a gran novetat s’ha instal·lat una pista de gel de 400m2.

Lloc: Moll de Drassanes (Barcelona)

Data: del 5 desembre al 6 de gener de 2023.

Més informació: https://www.nadalalportvell.com/?lang=es

Pessebre vivent Corbera

El pessebre vivent de Corbera de Llobregat és la representació del naixement de Jesús a Betlem. És un pessebre organitzat i representat per més de 200 voluntaris en un escenari completament natural.

El recorregut de 700m està guiat per una narració que us endinsarà en les més tradicionals com l’anunci de l’Àngel a la Verge Maria, els pastors al voltant del foc i fins i tot l’arriba dels Reis d’Orient.

Lloc: Corbera de Llobregat

Data: del 3 de desembre al 15 de gener de 2023

Més informació: https://www.pessebrecorbera.cat/inici/home/

 

Si vens a Barcelona a gaudir del nadal, recorda que Aerobús t’està esperant a l’aeroport del Prat per emportar-te en tan sols 35 minuts al centre de Barcelona.

Quins plans tens? Et llegim en comentaris!