Per què comprar els teus bitllets d’Aerobús en línia?

Si et vas de viatge o si vens de visita a Barcelona i viatges amb avió has de fer-ho de la manera més còmoda i directa possible. Els vols solen comportar esperes, canvis d’hora, estrès… Per això et recomanem que tant per a anar a l’aeroport d’El Prat com per a tornar de l’aeroport a la ciutat viatgis en l’Aerobús i que, a més, compris els teus bitllets en línia.

Amb l’Aerobús estaràs en la teva destinació en tan sols 35 minuts. Els nostres autobusos surten amb una freqüència d’entre 5 i 10 minuts durant tots els dies de l’any, les 24 hores del dia. Durant la matinada, la freqüència és entre 10 i 20 minutos.

Si compres els teus bitllets en línia tindràs fins a 90 dies per a validar-ho. I amb la tranquil·litat d’haver-ho comprat en línia, tindràs el teu viatge organitzat i ben programat per a poder gaudir de tots i cadascun dels plans que tenies previstos. Recorda validar el voucher que rebràs per email a bord de l’autobús, ja que és l’únic bitllet vàlid per a viatjar. En el cas del bitllet d’anada i volta, el codi QR s’escaneja tant en el trajecte d’anada com de tornada.

Aerobús a la Pl. Universitat

Estaràs a Barcelona diversos dies? Descobreix tots els nostres bitllets combinats. D’aquesta manera, et mouràs fàcilment per la ciutat de Barcelona. Aquest tipus de bitllets inclouen el bitllet d’Aerobús i l’Hola Barcelona Travel Card en una sola compra. Al finalitzar la teva compra, rebràs un codi QR que conté el bitllet d’Aerobús i un codi de 13 dígits que hauràs de canviar a qualsevol estació de metro per obtenir la teva targeta Hola Barcelona. Disposes de targetes per a 2, 3, 4 i 5 dies.

Els nostres autobusos compten amb dues línies: l’A1 que connecta amb la terminal 1 de l’aeroport, i la línia A2, amb la terminal 2B i 2C. El trajecte disposa de parades en els punts neuràlgics de la ciutat: Pl. Catalunya, Sepúlveda-Urgell, Pl. Espanya, Gran Vía-Urgell, i Pl. Universitat.

I amb la tranquil·litat de saber que tots els nostres vehicles estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i espai molt ampli reservat per a les maletes dels nostres passatgers. I ets dels quals no pots deixar a banda el telèfon mòbil? Tenim Wifi gratuït i carregadors USB a bord d’Aerobús.Tria l’Aerobús per a desplaçar-te i oblida’t d’incòmodes esperes. Amb el nostre servei d’autobusos tindràs el teu viatge sota control.

Gaudeix de la màgica experiència de viatjar!