On menjar gofres a Barcelona?

Avui, 25 de març, és el dia internacional del gofre i Barcelona és una ciutat plena d’ofertes de postres dolces per als més llaminers.

Els gofres ve del francès i internacionalment conegut com a waffle és un esmorzar típic belga i del nord de França. És una mena de galeta gruixuda de tipus oblia, amb massa cruixent i esponjosa, semblant a una neula, que es cuina entre dues planxes calentes.

Li pots posar des de xocolata, fruites i els toppings que vulguis, a més de barrejar-ho amb gelat i galetes. És per això que, a Aerobús, us volem recomanar els millors gofres del centre de la ciutat. Ja se’ns fa la boca aigua!

 

Farggi

Si arribes a Barcelona amb l’Aerobús, si baixes a l’última parada, Plaça Catalunya, trobaràs la cafeteria Farggi. Entre moltes altres coses, fan uns deliciosos gofres.

Adreça: Passeig de Gràcia, 2

 

Bubbwrap

Al barri del Raval, molt a prop de Plaça Catalunya trobem Bubbwrap, una altra manera diferent de menjar gofre. Són dolços amb bombolles de gofre que solen omplir-se de galetes, llaminadures i fins i tot de gelats. Estan super bons i aporten una carta força extensa d’aquest producte que prendre quan tenim un clar desig de gofre. Ubicat al carrer Tallers, és el local de moda per gaudir d’autèntics gofres amb gelat a Barcelona.

Adreça: carrer dels Tallers, 80

 

Giovanni

Una de les gelateries més famoses de Barcelona, ​​Giovanni ofereix creps i gofres de diferents sabors. A ells, els hi pots afegir els topping que vulguis perquè el dolç encara sigui superior. Els seus establiments aporten qualitat a cadascun dels seus dolços realitzats amb ingredients de primera. A Barcelona hi ha diversos establiments com el del carrer Ferran, entre la Rambla i la Plaça Sant Jaume. Ja ens podem recrear amb un gofre o dos!

Adreça; Carrer Ferran, 4

 

Sweet Gaufre

I finalment, Sweet Gaufre és una popular gelateria de Barcelona que va obrir les portes el 1988, convertint-se en el primer establiment de la ciutat comtal a elaborar i servir gofres, guanyant-se així el títol de “la gofreria de la Rambla”.

sirven café, helados, crepes, gofres y lo más llamativo de todo: waffle bubbles, los helados con base de gofre que están arrasando en todo el mundo.

Adreça: La Rambla, 83

 

Recordeu que la parada d’Aerobús és molt a prop de tots els llocs que us recomanem, i que el servei és 24h els 365 dies de l’any. Puedes comprar tu billete anticipado aquí