NúvolTV, informació a bord

Pantalles a bord de l'Aerobús

NúvolTV és un sistema de videodifusió que proporciona informació sobre el servei d’Aerobús i l’agenda cultural de Barcelona i altres esdeveniments d’interès de la ciutat.

Cadascun dels nostres vehicles disposa de dues pantalles que difonen informació actualitzada durant el trajecte. El principal objectiu és oferir informació d’utilitat per a amenitzar els desplaçaments dels nostres usuaris.

Contingut que enriqueix el teu viatge

Amb una imatge dinàmica i atractiva, NúvolTV t’acompanya durant el teu trajecte a l’Aeroport de Barcelona o al centre de la ciutat.

Per una banda, gaudeix de contingut sobre el servei que proporciona informació actualitzada sobre tarifes, consells pràctics per al viatger, protocol Covid-19, etc. D’altra banda, delcontingut d’interès general sobre l’agenda de Barcelona.

Les pantalles es divideixen en dos espais. Un d’ells sempre mostra la línia del recorregut i les parades d’Aerobús. L’altre espai queda destinat a contingut més variat. Aquesta distribució, ens permet oferir tres tipus de contingut:

  • Espai dedicat al servei. Mostra el recorregut de la línia amb missatges de pròxima parada. En el cas d’alteracions de servei, es difonen avisossobre els canvis en les parades.
  • Contingut d’interès per al viatgercom el temps de les principals ciutats europees, informació en temps real dels vols de l’Aeroport El Prat, informació pràctica per als usuaris, etc.
  • Notícies d’actualitat de temàtica variades sobre l’agenda cultural i les diferents activitatsque es realitzen a la ciutat de Barcelona.

Des d’Aerobús apostem per millorar la qualitat del servei i treballem contínuament en la satisfacció del client.

NúvolTV ens ajuda a enriquir la teva experiència a bord de l’Aerobús. A què esperes a comprar el teu bitllet? Dona-li al play! Et portem còmodament al’Aeroport El Prat o al centre de la ciutat en tan sols 35 minuts.