Millors brunch de Barcelona

Sempre ve de gust un bon esmorzar, però és que el Brunch ho té tot: esmorzar tard i la barreja de dolç i salat.

Ara que s’acosta el bon clima és una bona excusa per quedar amb els amics, seure en una terrasseta i compartir bons moments acompanyant-los amb deliciosos plats i fins i tot algun còctel.

A Barcelona, ​​cada cop s’estan obrint més llocs per menjar brunch i és que sembla que aquest costum anglosaxó ha arribat per quedar-s’hi.

I et preguntaràs per què es diu Brunch? La veritat és que en si és la unió de les paraules en anglès de “breakfast” (esmorzar) i de “lunch” (dinar). El que és un esmorzar tardà.

Anem al que importa, On menjar bons brunch a Barcelona? Et deixem els top 3.

El su lema és “Breakfast all day every day” (Esmorza tot el dia, cada dia) i el seu logo és un pollet. I de veritat que és per anar-hi cada dia ja que la qualitat-preu és genial.

Consisteix en una cadena i compta amb quatre establiments a Barcelona: Billy Brunch, Billy Brunch & Garden, Billy Brunch & Lounge i Billy Café. Tots els locals es troben al barri de l’Eixample, excepte el Billy Brunch & Lounge que se situa al carrer Blai al barri de Poble Sec.

A tots els locals hi ha la mateixa carta. Pots demanar esmorzar clàssic anglès, ous benedictins, torrades amb truita, esmorzar americà amb pancakes, etc. A més, tenen la secció saludable, amb bols d’Açaí, torrades d’alvocat, entre d’altres. Els pots acompanyar amb sucs detox, cafè o si ho prefereixes amb algun còctel.

Els locals tenen una decoració d´estil vintage i industrial i a més a més que tenen terrassa.

Sens dubte, visita obligada tant com si vens a visitar Barcelona com si hi vius. T’assegurem que voldràs repetir. Això sí, els caps de setmana sol omplir-se i hi sol haver cua per entrar-hi, però val la pena l’espera.

Un altre lloc que has de provar és la Granja Petitbo. Té dos locals però el més conegut és el que es troba al Passeig Sant Joan, just a la cantonada. Té una terrassa enorme i li toca el sol durant tot el matí.

La carta és molt variada, pots trobar de tot, des d’alguna cosa per picar com hummus, nachos, braves a plats com hamburgueses, lasanya, etc.

També tenen els plats típics del brunch, com pancakes, french toast, torrades salades, ous (remenats, Beneditc, ranxers…). Tots els plats s’elaboren al moment amb productes frescos.

Pel que fa a begudes, tenen sucs naturals, cafes, tes, infusions i còctels. També tenen cervesa, vins i licors.

Com veus és un lloc que pots anar tant per brunch com per anar a dinar o sopar.

El lloc està decorat vintage, amb les parets amb aspecte desgastat, butaques i sofàs

Si ets amant dels esmorzars americans i dels pancakes, aquest és el teu lloc.

La seva carta d’esmorzar és molt àmplia: esmorzars diferents, saludables, per a campions, de tota la vida… i han aconseguit crear un món nou (el dels esmorzars).

A més, tenen alguns dies que fan oferta. Actualment els dimarts fan Bikini + beguda per 3,75€. Depèn de la temporada de l’any, durant un dia de la setmana, fan el “dia dels pancakes” per 4€.

 

Ara que ja saps els 3 brunch obligats, veus a provar-los i ens expliques. Recordeu que si arribeu a Barcelona, ​​l’Aerobús és el transport que connecta l’aeroport amb el centre de Barcelona, ​​i el servei és 24h els 365 dies a l’any. Pots consultar els horaris i comprar el bitllet aquí.