Les preguntes més freqüents sobre l’Aerobús

Més enllà dels dubtes generals sobre el preu i les parades d’Aerobús, sempre hi ha altres detalls que generen dubtes.

Puc portar la meva tabla de surf? Funciona a la nit? Hem recopilat en aquest post algunes de les preguntes que ens soleu fer per a ajudar-te.

L’Aerobús és el servei d’autobús que connecta l’aeroport de Barcelona El Prat amb el centre de la ciutat de Barcelona, tots els dies de l’any, en només 35 minuts. Tant si viatges a Barcelona com si resideixes a la Ciutat Comtal i et vas de viatge, amb l’Aerobús tindràs la tranquil·litat de desplaçar-te en un transport que et permetrà viatjar a qualsevol hora, des de diversos punts de la ciutat i amb la tranquil·litat i la comoditat de comprar el teu bitllet amb antelació..

Si et queden alguns dubtes sobre el nostre servei, te les resolem a continuació amb les preguntes més freqüents que els nostres clients tenen sobre l’Aerobús.

Quines parades realitza l’Aerobús?

Amb l’Aerobús podràs desplaçar-te en direcció Barcelona-Aeroport. En aquesta direcció es realitzen parades a Pl. Catalunya, Sepúlveda i Pl. Espanya. I si ho fas en direcció Aeroport-Barcelona, les parades seran Pl. Espanya, Gran Via-Urgell, Pl. Universitat i Pl. Catalunya.

L’Aerobús té parada en l’Estació de Sants o en l’Estació del Nord?

L’Aerobús no realitza parada directament en cap de les estacions. Si et trobes a Sants Estació, la parada més propera és Pl. Espanya. Pots utilitzar el metro línia L3 o si prefereixes, pots anar caminant, uns 15 minuts aproximadament.

Si et dirigeixes a la Estació del Nord, et recomanem agafar l’Aerobús fins Pl. Catalunya (final del trajecte) i realitzar transbord al metro L1 que en tan sols 2 parades et portarà fins a Arc de Triomf. També, pots anar caminant des de la nostra parada, uns 15 minuts aproximadament.

L’Aerobús funciona a la nit?

L’Aerobús funciona les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

Es pot pujar amb bicicleta, equipatge gran o especial?

En l’Aerobús pots transportar tot el que puges a l’avió. A l’interior dels autobusos hi ha espai per a les maletes. També, en l’espai reservat per a cadires de rodes pots posar la teva bicicleta o equipatge gran, sempre que molestis a la resta de passatgers.

Gos d'assistència

Es pot viatjar amb animals?

Es permet viatjar amb animals domèstics sempre que es transportin en gàbies/transportins de dimensions apropiades i homologades. Excepte els gossos d’assistència que viatgen al costat de l’usuari amb la documentació que l’acrediti.

On puc comprar el bitllet?

En la nostra pàgina web trobaràs l’apartat comprar bitllet per a oblidar-te d’haver de fer-lo quan vagis a agafar l’Aerobús. També pots fer-ho a través del nostre personal de parada, conductors o en les màquines d’autovenda de bitllets, on podràs pagar amb targeta de crèdit o en efectiu. Tots els bitllets tenen una validesa de 90 dies des del dia de la compra.

 

Si tens algun altre dubte o consulta, visita la nostra secció de preguntes freqüents. També pots contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte i t’atendrem al més aviat possible.

Desplaçar-se a Barcelona mai havia estat tan fàcil i còmode com amb Aerobús.