Les millors Apps per viatjar

L’ús de la tecnologia és al nostre dia a dia. Avui dia hi ha aplicacions per a gairebé tot per facilitar-nos la vida. Des d’aplicacions per gestionar els diners, per editar fotos, per comparar preus, comprar roba, menjar, reservar transport, geolocalitzar-te, etc.

També gràcies a aquestes aplicacions ens fa els viatges més fàcils. Hi ha moltíssimes aplicacions, però a Aerobús volem donar-te les essencials perquè t’ajudin abans i durant el viatge.

 • Abans del viatge:

 • FlightAware

S’acabeu les sorpreses d’última hora i l’estrès d’arribar tard al vol. Amb aquesta App pots veure tots els avisos sobre els canvis, retards, incidències i anul·lacions del teu vol. Així podràs organizar-te bé els temps per anar a l’aeroport. Aquesta eina també rastreja on es troba el teu vol i t’informa de les condicions meteorològiques.

 • Packpoint App

No saps que endur-te? Omples massa la maleta? Utilitzes molts “per si acàs”? I si plou? Aquesta App et soluciona la vida ajudan-te a fer la maleta. Només has de seleccionar el destí, posar les dates a les que vas i el tipus de viatge que faràs (treball o personal) Desprès, hauràs de seleccionar quin tipus d’activitats realitzaràs (trekking, anar a la platja, fer fotos, caminar…). A continuació, l’aplicació comprovarà el clima i crearà una llista automàtica amb tot el necessari per viajtar i que no se t’oblidi res. Pots anar eliminant o afegint coses al teu gust.

Pots veure alguns altres trucs que et donem per fer la maleta de mà fàcilment.

 

 • Durant el viatge:

  • Moovit

Arribar a una ciutat desconeguda i no saber com moure’t? Amb l’aplicació Moovit podeu veure tots els tipus de transport juntament amb el preu de cadascun. T’indica les millors rutes i fins i tot t’indica si hi ha patinets, bicicletes o motos de lloguer públiques. Té cobertura global, amb més de 2700 ciutats de tot el món, i no necessita connexió per obtenir informació dels teus mapes.

 • Google maps

És una aplicació que segur que utilitzes fins i tot a la teva pròpia ciutat. És cert que perquè et calculi la ruta i poder veure les ressenyes necessites connexió a internet, però avui dia a gairebé tots els llocs hi ha WiFi gratis. Amb aquesta app pots veure les millors rutes i tots els serveis (restaurants, farmàcies, botigues, etc) i veure quina valoració tenen.

 • Duolingo

Segons quina ciutat vagis de viatge, potser no es parli el teu mateix idioma. Una aplicació que et pot salvar la vida i poder comunicar-te amb els autòctons és Duolingo. També és una eina per als amants de les llengües i que els agrada aprendre nous idiomes. És ple delliçons curtes per aprendre a llegir, escriure i entendre els detalls fins a 27 llengües. Descarrega-la de forma gratuïta si no vols estar perdut en un país on no controles l’idioma.

 • Xe Currency

XE Currency és una aplicació que s’ha desenvolupat per fer els canvis de monedes de manera més senzilla, sense càlculs ni aproximacions fallides.. Està disponible per descarregar a Android ia iOS, per poder-la utilitzar prèviament o durant el viatge.

 • Splitwise

Aquesta aplicació és ideal si viatges amb més persones. Serà la teva aliada més gran en els viatges en grup, serveix per compartir despeses i portar sempre els comptes al dia.

Pots fer un seguiment de les despeses i anar afegint despeses dels altres. El que és interessant és que pots veure qui deu diners a qui, crear diferents grups simultàniament i compartir-los amb els teus amics perquè també estiguin al dia de les despeses… D’aquesta manera us podreu assegurar que cadascú paga el que li correspon sense haver de treure la calculadora i fer complicats comptes.

 • Wordpackers

Aquesta és una de les aplicacions més originals i que més interès està suscitant. Consisteix en la recerca d’allotjament gratuït a canvi de treball, molt útil per als que vulguin entrar en contacte amb les persones locals i conèixer la seva vida i els seus costums de primera mà.

 

No importa on vagis o quin sigui el teu tipus de viatge, ja que hi ha una aplicació ideal per a tu que et facilitarà el teu viatge. Pren nota d’aquestes aplicacions per utilitzar prèviament o per utilitzar a la teva destinació. Recordeu que, si visitareu Barcelona, ​​amb Aerobústens fàcil accés de l’aeroport de la ciutat a Plaça Catalunya. Tot allò que necessites per viure la teva pròpia aventura. Començacomprant ja el teu bitllet online