Gaudeix de l’esport a l’aire lliure a Barcelona

Comencem el novembre i a Barcelona sembla que seguim a l’estiu, quina calor! Normalment per a aquestes dates estaríem pensant on anar per no passar fred, on prendre alguna beguda calenteta o anar a la neu, però com que el clima està una mica boig, t’expliquem on pots fer esport a l’aire lliure i gaudir del bon clima a la ciutat comtal.

Caminar per Montjuïc

Si teniu ganes de fer una mica d’exercici en un entorn privilegiat i a pocs minuts de la ciutat, aquí és on has d’anar. Podeu pujar al turó i passar davant del MNAC, el CaixaForum, el Poble Espanyol, la Fundació Miró i els nombrosos jardins abans d’arribar al castell de Montjuïc. A més de fer exercici podràs gaudir d’unes vistes impressionants.

 

Córrer pel Passeig Marítim

No ens podem oblidar dels amants del running. Si aquesta és la teva afició preferida et recomanem que vagis al passeig marítim, entre la Vila Olímpica i el fòrum. Aquest és un dels llocs més pràctics per als corredors ja que és pla, sigui quin sigui el seu nivell, amb una amplada i un entorn agradable davant del mar.

 

Ioga i pilates al Parc de la Ciutadella

Estar connectat amb la terra ens dóna més estabilitat i força, segons la filosofia zen. Així doncs, què millor que practicar ioga i gimnàstiques orientals amb les plantes dels peus tocant l’herba del Parc de la Ciutadella. És habitual veure persones meditant i practicant ioga en aquesta zona.

 

Paddle surf a la Barceloneta

Fer pàdel surf és com fer una passejada sobre la superfície de l’aigua. No cal ser expert per llençar-te a gaudir i practicar aquest esport. La platja de la Barceloneta i la de Vila Olímpica són dos llocs ideals per practicar aquest i altres esports aquàtics. Aquí pots llogar les taules i els neoprès i fins i tot anar a classes si ets principiant.

 

Skate en la Mar Bella

Sabies que Barcelona està considerada la capital europea de l’skate? És força fàcil adonar-se’n perquè hi ha molts parcs de skate repartits per tota la ciutat. A molts patinadors els agrada especialment trobar-se a la platja, just a la platja de la Mar Bella.

 

Com pots veure, no cal amagar-se en un gimnàs per practicar qualsevol esport a Barcelona. A cada punt de la ciutat tens un lloc especial per fer a l’aire lliure el que més t’agradi. Ja no hi ha excuses. Ja estàs preparat per posar-te en forma i gaudir a l’aire lliure? Aprofita el bon clima i començat a moure.

Recordeu que Aerobús circula les 24 h els 365 dies de l’any. Compra el teu ticket aquí.