Destinacions sense platja a Europa per a gaudir l’estiu

Arriba el bon temps i amb ell les ansiades vacances d’estiu. Des d’Aerobús us donem totes les claus per a gaudir de les vacances sense planificar el teu pròxim viatge en una destinació costanera.

Hi ha vida més enllà de la platja. Molts prefereixen veure’s en un destí de muntanya, o en alguna ciutat estrangera on gaudir del turisme.

Des d’Aerobús recomanem aquests destins per a tots aquells que prefereixen no trepitjar la sorra en les seves vacances.

Florència

Florència

Si vols gaudir d’un país com Itàlia, val la pena visitar ciutats com Florència. Un autèntic museu a l’aire lliure on els turistes no poden deixar de fotografiar els seus carrers, places i edificis segons la van recorrent. No et pots perdre: la Plaça de la Senyoria, la Plaça del Duomo i el Pont Vell. Aquest últim és un símbol per a la ciutat, un dels més coneguts i fotografiats del planeta i el pont de pedra amb més història de tota Europa. Història, cultura i bellesa concentrades en una sola ciutat.

París

Qui vol estar tombat a la platja quan es pot conèixer una ciutat tan bella com París? Parlem de la ciutat de la llum, de la capital turística del món. S’ha convertit en el referent mundial del bon gust, de la cultura i de la llibertat. Si vas a París has de visitar la Torre Eiffel, l’Arc del Triomf o la Catedral de Notre Dame, acudir a un espectacle de cabaret en el mític Moulin Rouge, o bé passejar per algun dels barris més pintorescos de la ciutat com Montmartre o Montparnasse.

Londres

Londres

Si hi ha un moment de l’any en què visitar Londres per a poder gaudir de les seves zones verdes i els seus monuments sense la por d’haver d’obrir el paraigua és a l’estiu. Si encara no coneixes aquesta ciutat europea no has de deixar-ho passar. Descobriràs una de les ciutats més visitades del món. Amb una personalitat única i que es caracteritza per comptar amb llocs emblemàtics i pels seus segles d’història. A més, podràs descobrir 4 llocs declarats Patrimoni de la Humanitat (entre ells, la Torre de Londres), relaxar-te en 8 parcs i gaudir d’alguns dels millorsmuseus del món de manera gratuïta.

Budapest

Budapest és una d’aquestes ciutats que no pots perdre’t. Els mesos d’estiu són idonis per a descobrir aquesta joia de ciutat i, entre altres coses, recórrer el Barri Jueu. Budapest és la ciutat perfecta per a una escapada de cap de setmana. Reconeguda com una de les més boniques d’Europa, la capital d’Hongria és famosa pels seus balnearis, monuments històrics i la seva animada vida nocturna,. Des de beure en “bars de ruïna” fins a relaxar-te en els banys termals, a més de tastarvins deliciosos i engolir el gulasch en quantitats industrials.

Ginebra

Ginebra

Les ribes del llac de Ginebra han portat a visitants i invasors des de fa milers d’anys. La ciutat de Ginebra es troba en la riba occidental del llac, envoltada pel marc incomparable que constitueixen els majestuosos cims coberts de neu. El colofó de qualsevol itinerari hauria de ser la visita de la riba del llac i el seu famós assortidor, el rellotge floral del Jardí Anglès, la catedral de Sant Pere, el Mur de la Reforma, la Place Neuve ila seu de les Nacions Unides.

 

Com pots comprovar, no sempre l’estiu ha de ser sinònim de platja, sinó que hi ha moltes destinacios en els quals gaudir d’aquesta època de l’any coneixent llocs amb encant a Europa. Has decidit ja quin serà la teva pròxima destinació?

Si et vas des de Barcelona o vens a visitar-la, et recomanem realitzar el teu trajecte de l’aeroport al centre de la ciutat o viceversa de la manera més còmoda en l’Aerobús. Fins i tot pots comprar el teu bitllet d’autobús en la nostra pàgina web per a evitar esperes i perquè tot sigui més fàcil.