Consells per a viatjar barat

Viatjar i fer turisme s’ha convertit en un dels plans d’oci favorits. Que el mes de gener no t’arruïnin les teves ganes de viatjar! Des d’Aerobús volem que els teus viatges siguin perfectes de principi a fi, per això et donem alguns connsells pràctics per a aconseguir les “tres b”: bo, bonic i barat.

Marca't un pressupost

Marca’t un pressupost

Una de les millors formes de no gastar més del compte és marcar-te un pressupost i cenyir-te a ell. Per a això, tingues en compte tant la teva disponibilitat monetària com els preus del lloc que visitaràs.

 

Comparador de vols

Una manera de viatjar que ens agrada és triar una destinació en funció de les ofertes que podem trobar en els vols barats que vegem a internet. Pots utilitzar qualsevol comparador de vols per a contrastar tots els preus dels millors destins. Pots trobar grans gangues!

 

Troba hotels barats

Només necessites paciència per a trobar els hotels més barats en internet. Busca amb calma i compara els hotels que necessitis, invertir temps en això pot ser important perquè trobis els millors preus. Si ho prefereixes, pots compartir habitació o reservar habitacions amb bany compartit. També existeixen diferents plataformes en les quals pots allotjar-te a casa amb els seus propiertaris o pots oferir fer un intercanvi de casa i, així tenir l’allotjament al millor preu.

Grup d'amics visitant la ciutat a peu

Estalvia en museus i visites

Una de les millors maneres de conèixer la ciutat és fer un free tour, una activitat que ha anat guanyant popularitat en els últims anys Amb ells pots conèixer de la mà d’experts en turismo tots els secrets de la ciutat, la història dels seus monuments i les seves recomanacions perquè el teu viatge sigui inoblidable. Tot això gratuït, ja que aquestes activitats funcionen a base de propines.

 

Desplaça’t a peu

Encara que hi ha ciutats que són grans com per a moure’t a peu, aquesta és la millor manera de conèixer tots els racons de la ciutat i estalviar-te euros en transport. Si vols visitar una ciutat durant diversos dies el millor és adquirir una targeta per a estalviar en mitjans de transport. El primer que has de fer és assabentar-te de si hi ha algun descompte comprant aquestes targetes amb antelació per internet.

 

Amb aquests 5 consells per a viatjar més barat, els preparatius del teu viatge seran molt més atractius. Si visites Barcelona, la millor opció de viatjar de l’aeroport al centre de la ciutat de la manera més ràpida i econòmica és en Aerobús. Compra ja el teu bitllet.