Com viatjar en grup a l’Aerobús

Si vens a Barcelona en grup per a un viatge de fi de curs, viatge de negocis o assistir a un esdeveniment important, l’Aerobús és també la teva millor opció de trasllat.

L’Aerobús és el servei de llançadora de l’Aeroport de Barcelona al centre de la ciutat. Connecta amb diferents punts de Barcelona i les millors connexions amb altres mitjans de transport les 24 hores del dia.

Com comprar els bitllets d’Aerobús

A través de la web d’Aerobús

Per a organitzar el viatge en grup el teu mateix pots anar directament a la web per a comprar els bitllets que necessitis. En aquest cas, et trobaràs que el nombre màxim de bitllets està limitat a cinc, amb el que hauràs de fer diverses compres sense cap problema. Tot bitllet inclou tantes maletes com necessiti el passatger. Els nens i nenes entre 0 i 4 anys viatgen gratis a l’Aerobús.

Informar-te que no necessites cap mena de dada de la resta dels passatgers abans de fer la compra. Només hauràs de registrar-te en la web i fer tantes comandes com necessitis.

A través del personal d’Aerobús

El mateix dia que vulgueu utilitzar el servei, us podeu dirigir directament a la parada d’Aerobús. Allà trobareu màquines d’autovenda o personal que us ajudaran en la vostra compra. Tant les màquines com el personal de parada accepten efectiu i targeta de crèdit.

 

Com accedir a l’Aerobús

A l’hora d’utilitzar l’Aerobús, cada usuari pot mostrar el bitllet directament des del seu dispositiu mòbil, sense necessitat d’imprimir. El codi QR imprès al bitllet l’has d’escanejar a les màquines validadores o a les màquines del nostre personal.

Amb el teu bitllet no hi ha reserva de plaça, però tranquils, teniu un Aerobús esperant-te cada 5 o 10 minuts. Si sou un grup molt gran, el nostre personal de parada us ajudarà perquè tots viatgeu en el mateix autobús.

 

Hi ha descompte per a grups?

A l’Aerobús no disposem de descomptes per a grups. Tan sols existeixen descompte per a famílies nombroses i monoparentals en el bitllet senzill.

Dipossem de diferents tipus de tarifes que s’ajusten a tots els tipus de viatge. Tens a la teva disposició bitllets propis d’Aerobús i bitllets combinats per a estalviar en transport a Barcelona.

 

Si desitges consultar més detalls sobre el nostre servei, trobaràs més informació a la nostra secció de Preguntes Freqüents.