Còctels famosos amb noms de ciutat

Esgotant els últims dies d’estiu? Un còctel és la millor companyia per a acompanyar un menjar o en qualsevol moment del dia.

El món de la cocteleriaes caracteritza per les propostes creatives. Sabies que perquè una beguda adquireixi la categoria de còctel ha de tenir com a mínim tres ingredients, dos d’ells destil·lats?

Avui dia podem trobar una llista inacabable de còctels. No obstant això, la gran majoria s’han convertit en clàssics a força de barrejar ingredients de manera espontània amb famosos resultats.

Descobreix algunes destinacions mundials a través dels seus còctels!

Cocktail Moscú Mule

Moscou Mule

Moscou Mule és un còctel refrescant i alhora àcid a base de vodka, cervesa de gingebre, suc de llima i adornat amb herba bona i una rodanxa de llima.

Encara que el seu nom i el seu sabor ens trasllada a Moscou, aquest còctel es va crear en els anys 40 a Los Angeles.

Daiquiri

El Daiquiri té el seu origen en una platja cubana i sabor ens transporta a ella. La senzillesa en els ingredients l’ha convertit en una beguda popular de rom blanc, suc de llimona i sucre.

coctail Manhattan

Un dels còctels més famosos a nivell mundial és el Manhattan servit en un got de Martini. Es tracta d’una combinació cosmopolita de whiskey, vermut vermell i cervesa que aporta un sabor amarg i dolç.

Osaka Dry

Osaka Dry, com el seu nom indica, ens trasllada al Japó. En tractar-se d’una beguda japonesa, el sake és el seu ingredient fonamental. Aquest còctel s’elabora a base de vodka, sake i prunes.

Aigua de València

L’Aigua de València és una de les begudes espanyoles més populars després de la sangria. Aquesta beguda va néixer en la dècada dels 50 en una cerveseria on un grup d’amics li va demanar al propietari una mica diferent. Des de llavors, s’ha fet famosa per a gaudir a la nit i ideal per a compartir, ja que se sol servir en gerra. Els seus ingredients són suc de taronja natural, cava, vodka, ginebra i sucre; adornat amb rodanxes de taronja.

 

Si et trobes a Barcelona, pren-te un còctel en els millors locals especialitzats de la ciutat. Aerobús et porta de l’Aeroport del Prat al centre de la ciutat de manera ràpida i còmoda. Compraja el teu bitllet!