Celebra Sant Patrici a Barcelona

El 17 de març és el dia de Sant Patrici, patró dels irlandesos. Compte la llegenda que Sant Patrici per a explicar a Santíssima Trinitat, va agafar un trèvol i va indicar que cada fulla representava a Pare, Fill i Esperit Sant. Per això, aquest sant està relacionat amb el trèvol de tres fulles.

Sant Patrici és una de les festes més seguides a tot el món. A Barcelona, també se celebra en molts locals irlandesos. Avui en el blog d’Aerobús us parlem d’ells i us animem a vestir alguna peça verda i moltes ganes de passar-t’ho bé.

Celebrar Sant Patrici a Barcelona

Dunne’s Irish Bar&Restaurant

Dune’s Irish Bar&Restaurant és una rèplica amb els elements més típics dels pubs d’Irlanda. En aquest pub típic irlandès a més de prendre cervesa d’importació podràs menjar plats típics.

George Payne

En ple centre de la ciutat de Barcelona, George Payne gaudeix de música i les millors cerveses. Tenen un dels millors fry ups (esmorzar irlandès) de la ciutat. És ideal per a grups ja que té dos pisos i un gran escenari.

Michael Collins

Es tracta d’un dels pubs més emblemàtics i famosos de Barcelona, al costat de la Sagrada Família. The Michael Collins Irish Pub, dedicat a recordat líder irlandès, s’ha convertit en el millor pub per a aquells els qui estimen la música en directe.

The Shamrock

The Shamrock és el més veterà dels pubs i no tan turístic en el mateix centre de la ciutat de Barcelona. A més, retransmeten l’esdeveniment esportiu més important del dia ja sigui futbol o rugbi.

 

Barcelona està repleta de pubs on recreen l’autèntic ambient d’un pub irlandès, amb les seves cerveses, menjar i música en directe. Si desitges viure una experiència a estil Irlanda, passa’t per un i a gaudir!

Recorda que l’Aerobús és la llançadora oficial que connecta l’Aeroport de Barcelona amb el centre en tan sols 35 minuts. Disposem de diferents tipus de tarifes que s’ajusten a tota mena de viatges.