Avantatges d’escollir l’Aerobús

Per treball, per a visitar a la família, per oci…sigui quin sigui el motiu de la teva visita a Barcelona o no saps com anar a l’Aeroport de El Prat, l’Aerobús és la millor opció.

Viatjar amb l’Aerobús està ple d’avantatges perquè és el transport més ràpid, còmode i econòmic que tothom agafa per a fer aquesta ruta. A més, és el transport que està disponible qualsevol dia de l’any i cada cinc minuts, què més vols?

Disponible les 24h

Una dels millors avantatges d’utilitzar l’Aerobús és l’horari i la seva freqüència. Disposes de servei tots els dies de l’any, les 24 hores del dia. Tan sols cada 5 – 10 minuts l’Aerobús estarà esperant a la Plaça de Catalunya o a la T1 i T2 de l’Aeroport, depenent de quina sigui la teva destinació. I el millor de tot, només trigaràs al voltant de 35 minuts per trajecte!

Connexió amb punts estratègics de la ciutat de Barcelona

Tant si aterres a la Terminal 1 com si ho fas a la Terminal 2, tindràs l’oportunitat de desplaçar-te en qualsevol de les dues línies disponibles d’Aerobús fins a la Plaça Catalunya. Aerobús realitza quatre parades a la ciutat de Barcelona, amb connexió amb altres mitjans de transport: Pl. Espanya, Gran Vía Urgell, Universitat i Pl. Catalunya. Descobreix els millors racons de Barcelona, el barri Gòtic, els imprescindibles de Gaudí, les Rambles…més fàcil impossible!

Direcció a l’Aeroport, Aerobús surt de Plaça Catalunya i recull viatgers també al carrer Sepúlveda i a la Plaça d’Espanya.

Pantalla Núvol TV a bord de l'Aerobús

Sempre connectat

Ja sigui per treball o si ets dels quals no pot deixar el mòbil de costat, l’Aerobús t’ofereix el servei de Wifi a bord perquè estiguis connectat a la xarxa en tot moment, totalment gratis. A més, si no disposes de bateria en els teus dispositius, no et preocupis, podràs carregar-los a l’Aerobús gràcies als carregadors USB que disposa. També, durant el recorregut, l’Aerobús disposa d’un canal de televisió (Núvol TV) amb tota la informació de les activitats que podràs realitzar a la ciutat i moltíssims consells.

Bitllet online

Existeixen diverses maneres de comprar el teu bitllet: pots fer-ho directament al personal de la parada o als conductors que admeten pagament en efectiu (canvi màxim 20eur) o targeta de crèdit. També, en les màquines d’autovenda de bitllets situades a les parades (targeta o efectiu) o a través de la nostra webi l’App.

Compra de manera anticipada el teu bitllet. Aquesta és la forma més recomanada per a viatjar tranquil, ja que disposaràs del teu bitllet res més arribar a l’Aerobús. No és obligatori imprimir el document pdf sinó que el pots mostrar directament des del teu dispositiu mòbil.

Respectem el medi ambient

L’Aerobús aposta per una mobilitat més sostenible i accessible, amb una flota exclusivament de vehicles híbrids i elèctrics. Cada vegada que viatges a l’Aerobús contribueixes a reduir l’impacte mediambiental produït pel consum de combustible en el transport de persones.

 

Ja no tens excusa per a utilitzar el transport públic, tot són comoditats! Organitza el teu viatge amb l’Aerobús i oblida’t de les preocupacions que comporta arribar des de l’aeroport de la ciutat fins al centre d’aquesta, ocupant-te exclusivament a gaudir de tot el que la Ciutat Comtal té per a oferir-te. A què esperes per a fer-te amb els teus bitllets d’Aerobús?