Aerobús t’acosta al concert de Coldplay a Barcelona

Coldplay ve a finals de maig a Barcelona, ​​concretament actuarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, els dies 24, 25, 27 i 28 de maig de 2023.

Si ja tens la teva entrada i véns a Barcelona amb avió, Aerobús és la teva millor opció per anar al concert, ja que el servei funciona les 24 hores cada dia de l’any i et porta des de l’aeroport (terminal 1 i terminal 2) al centre de la ciutat en tan sols 20 minuts. Hauràs de baixar a la primera parada que es diu Plaça Espanya i està a tan sols 10-15 minuts a peu de l’Estadi.

Coldplay és una banda britànica de rock alternatiu, formada a Londres el 1997. El grup està format per Chris Martin (veu, teclat, guitarra), Jon Buckland (guitarra principal), Guy Berryman (sota elèctric) i Will Champion (bateria, cors i altres instruments).

L’estil musical de Coldplay ha estat definit com a rock alternatiu, sent comparat amb el de Radiohead i Oasis. El cantant i compositor del grup, Chris Martin, va descriure en una ocasió la música del grup com a «rock suau».

Van aconseguir l’èxit internacional amb el llançament del seu senzill Yellow seguit pel seu àlbum debut, Parachutes (2000), que va ser nominat als Premis Mercury. El seu segon àlbum, A Rush of Blood to the Head (2002), va guanyar múltiples premis, inclòs el d’Àlbum de l’Any segons el setmanari NME. Tot i que el seu tercer àlbum, X&Y (2005) no va causar tant d’entusiasme, va tenir igualment una recepció positiva. El quart àlbum d’estudi de la banda, Viva la Vida o Death and All His Friends (2008) va ser produït per Brian Eno i va generar excel·lents crítiques, arribant a rebre nominacions als premis Grammy i una altra classe d’homenatges. Coldplay ha venut internacionalment cinquanta milions de còpies.

Coldplay ha estat sempre un grup defensor actiu de diverses causes polítiques i socials com ara la campanya d’Oxfam Make Trade Fair i Amnistia Internacional. A més, han participat en molts projectes de caritat com Band Aid 20, Live 8, Sound Relief i Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief i Teenage Cancer Trust. El baixista Guy Berryman va dir: «No és un gran esforç per part nostra, però si això pot ajudar la gent, ho volem fer. La banda a més va declarar que qualsevol regal que se li faci serà donat per caritat.

L’últim concert de Coldplay a Barcelona va ser el 2016, així que aquest any no et perdis l’oportunitat de veure’ls en directe i gaudir de la bona energia que desprèn.

Per a més comoditat, no oblidis comprar el teu billet online d’Aerobús i així només serà ensenyar el tiquet al conductor i anar directe cap al concert.